lamqta.comОвен  Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да

...
lamqta.comОвен  Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да
Коментари Харесай

На една зодия й се случва нещо, за което тя не знае

lamqta.com

Овен 
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай - поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия. 

Телец

С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение. 
 

Близнаци

Неочаквано ще възникне нужда да се срещнете с човек, който Ви е противен. Не отклонявайте срещата! Ще получите не доста въодушевяваща, само че много потребна информация. Има възможност за някои представители на Вашия знак деня да бъде обвързван с разрушение на илюзиите и привършване на интервала „ неистина за избавление ”, която неистина по този начин и в никакъв случай не Ви е избавила. Явно е, че Вие философски понасяте ударите на ориста и се държите до висша степен почтено. Възможни са нови запознанства и във Вашето обграждане ще се появят хора, които ще Ви схващат и ценят. 
 

Рак

Настъпило е време, когато би трябвало да разрешите на някого, да взeмe вместо Вас някои решения. Това напълно не значи, че би трябвало да разхлабите контрола! Това просто значи, че няма да изгубите независимостта си, в случай че понякога отстъпвате кормилото за ръководство. Ако желаете, започнете с малко – помолете този някой да Ви поръча обяд или вместо Вас да избере кино лентата, който ще вземете от някоя видеотека. Плувайте по течението и се наслаждавайте на свободата от нуждата непрекъснато да стоите на щурвала.
 

Лъв

За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво действив, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.
 

Дева

Предстои ден на всемирски развлечения и интензивно присъединяване в събитията, привличащи вниманието на публиката. Следва да се държите доста внимателно: сплетниците ще се възползват от всеки Ваш пропуск, с цел да нанесат удар по Вашата известност. Днес слуховете се разпрстраняват с фантастична експедитивност. Постарайте се да прекарате по-голяма част от времето си със фамилията. Може да се наложи да потърсите помощ от представителите на по-старото потомство. Ако сте на междинна възраст, може да Ви зарадват вести, получени от порасналите деца.
 

Везни

Упоритият труд е правилен и благонадежден път към триумфа. Нямате причина да се оплаквате от несправедливостта на ориста, защото всеки получава заслуженото. Денят е подобаващ за осъществяване на съществени договаряния, до колкото нищо и никой няма да пречи нито на Вас, и да Ви отвлича от предмета на разискване. Може да решавате финансови въпроси, а в това ще Ви помогне интуицията. Отбошенията с околните може да дават мотиви за безредици. Много е мъчно да се резервира спокойстви, а то е извънредно належащо, с цел да може да се оправите с всичко. И недейте да се ръководите от емоцооте: през днешния ден те могат да Ви заведат до задънена улица.
 

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко пшриятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.
 

Стрелец

Много ще са трогателни грижите на Вашия обичан човек през днешния ден. Толкова трогателни, че дори на моменти ще Ви се коства, че всичко е прекомерно хубаво, с цел да бъде истина. Бързо се ощипете и се убедете, че това не е сън, а по-късно се радвайте на живота и шастието.
 

Козирог

Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат. 
 

Водолей

Ще се наложи да си спомните, че любовта не е единствено наслаждение, а и съществуване на някои отговорности. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то почтено и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е ужасно, а дори ще бъде прелестно, колкото и да се стремите да убедите себе си и близките в противоположното.
 

Риби

Риби, постанова се да бъдете по-икономични: финансовото положение на представителите на този знак внушават опасения. При това помнете, че икономията би трябвало да бъде рационална, другояче обстановката ще се развива в цялостно сходство с пословицата за оня, който се скъпи, и по тази причина по два пъти заплаща. За всичко останало денят дава обещание да бъде спокоен и прелестен. В деловата и персоналната сфери ще доминират позитивните трендове, а шансът ще Ви се усмихне. Може да разчитате на своята вътрешен глас - тя няма да Ви излъже за това, което Ви подсказва.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР